firma servicii curatenie Bucuresti firma servicii curatenie bucuresti Firma servicii curatenie commercial

SC Best Gest Serv SRL – firma servicii curatenie Bucuresti a fost infiintata in anul 2005 pentru a furniza clientilor nostri servicii de curatenie la standarde inalte, folosind personal calificat si pre-instruit in domeniu, dar si un suport tehnic avansat.

Poti apela la o firma servicii curatenie atunci cand ai programul foarte incarcat, muncesti extrem de mult si doresti sa scapi de calvarul curateniei.


Poti apela la o firma servicii curatenie atunci cand se apropie sarbatorile si iti doresti sa petreci timpul liber cu cei dragi, nu frecand cotloane intunecate din casa.


Poti apela la o firma servicii curatenie daca locuinta ori biroul tau a trecut printr-un proces de imbunatatire, iar in urma a ramas dezordine de care nu vrei sa te ocupi personal.

Alege o firma mica pentru servicii de curatenie in Bucuresti in detrimentul uneia mari


De cand am pus bazele unei firma servicii curatenie, curățenia de rutină este unul dintre punctele noastre forte. In nenumarate randuri am văzut clienți nemulțumiți in urma căutarii jucatorilor importanti din industrie, alternativa fiind mai mic și mai bine. In cazul marilor firme ce ofera servicii de curatenie in Bucuresti, minusul il constituie comunicarea lentă si slabă între furnizorul de servicii si client. În cazul în care aveti nevoie de anumite servicii, acestea nu se execută la satisfacția sau flexibilitatea dorita, apoi traseele dintre conducere și personalul de serviciu executiv sunt foarte mari. Un gigant al industriei de curatenie este infinit mai lent in actionare și orice modificare sau declarație trebuie să fie în scris, astfel largindu-se distantele dintre furnizor si client.


Best Gest Serv Srl este o firma servicii curatenie care actioneaza in Bucuresti, Ploiesti si Jud. Ilfov. In firma noastra, fiecare angajat isi cunoaste seful in mod personal și acestia sunt împuterniciti să gestioneze cererile de schimbare la fata locului. Acest lucru ne face mult mai flexibili și permite o mai bună adaptare la obiectivul dvs. După o fază de prezentare a angajatilor nostri catre dvs., acestia de cele mai multe ori sunt perceputi ca “personalul de bază ” al companiei dvs. Dacă, pe de altă parte, acestia ajung să fie invizibili pentru dvs sau clienții dvs, este ca urmare a bunei pregătiri pentru a lucra în liniste.


Tipic pentru o firma servicii curatenie, dispunem de aparatura de ultima generatie, cu o putere mare de curatare. Folosim produse de calitate, care se preteaza atat pentru curatenia domestica, cat si pentru cea industriala. In plus, procedeele pe care le folosim pentru a curata si intretine spatiile sunt prietenoase cu mediul inconjurator.


Iata, deci, de ce e mai bine sa optati pentru o firma servicii curatenie mai mica, insa in care sa puteti avea incredere completa.


Mai ales în curățenia de întreținere, am introdus propriul nostru management de calitate chiar mai strict si mai riguros decât standardul ISO des citat. Curățenie  din Placere si Prietenie cu Discretie si Punctualitate sunt principalele noastre obiective.


Vom fi încântați să vă facem cea mai bună ofertă posibilă pentru servicii curatenie Bucuresti. Luați numarul de telefon si puteti lua rapid legatura cu noi. Dacă lăsați datele dvs prin formularul de contact, vă vom suna înapoi cât mai curând posibil.