Curatarea standard a podelei curatare subterana 3

1. Curatarea standard a podelei

Curățarea standard este produsul nostru de bază pentru curățarea garajelor subterane și a parcărilor cu mai multe etaje și trebuie efectuată în fiecare garaj cel puțin o dată pe an.

Curățarea standard poate fi efectuată pe toate pardoselile obișnuite ale garajului și îndepărtează toată murdăria obișnuită din garaje.

Ţintă:

Cu acest tip de curățare, toată murdăria liberă și detașabilă este îndepărtată de pe podea și zona de bază a parcării subterane. Accentul se pune în special pe îndepărtarea reziduurilor de agent de degivrare și a murdăriei. În timpul curățării, murdăria organică, cum ar fi grăsimea, este de asemenea îndepărtată.

 Etapele serviciilor:

Pregătim zona prin îndepărtarea tuturor murdăriilor libere, de exemplu frunze sau gunoi. În etapa următoare, un agent de curățare adecvat este aplicat pe podea, în funcție de acoperirea podelei. Curățarea la înaltă presiune îndepărtează toată murdăria detașabilă de pe podea și o clătește. Apoi apa acumulată este îndepărtată de pe suprafață, iar bălțile de pe suprafață și în colțuri sunt aspirate.

Frecvență:

  • parcari acoperire: cel puțin o dată pe an.
  • parcari foarte frecventate: de mai multe ori pe an; Dacă este necesar, curățați mecanic rampele și căile de acces în timpul perioadei de zăpadă.
  • asfalt: cel puțin o dată pe an.
  • Beton (neted și aspru): cel puțin o dată pe an, curățarea intermediară a rampelor și a căilor de acces, dacă este necesar în timpul perioadei de zăpadă.
  • Sisteme de vopsea: o dată pe an.

Preturi servicii