Curatare parcari subterane servicii curatenie placerea

Curățarea profesională și, mai presus de toate, regulată a parcării subterane sau a parcării pe mai multe etaje este o investiție în menținerea valorii proprietății dvs.

Curatati corect garajul subteran … și păstrați-l curat! Sună simplu, dar în practică rareori se rezolvă satisfăcător.

Curățarea tuturor tipurilor de parcuri este, de asemenea, o chestiune de curățenie și sentimentul asociat de a fi într-un mediu bine întreținut. Cu toate acestea, este în primul rând o chestiune de conservare: sărurile de dezghețare, granulatia și nisipul atacă suprafețele și le distrug. În a doua etapă, sarea de degivrare duce la coroziunea indusă de clorură. Pur și simplu: sarea mănâncă obiectul.

Ce este curățarea profesională a garajelor subterane ?

Curățarea profesională se caracterizează prin faptul că murdăria care este relevantă pentru deteriorarea sistemului, adică agenți de dezghețare, granulație și nisip, este îndepărtată cât mai complet posibil. Cel mai important lucru aici, este reducerea concentrației de sare. Curățarea umedă este esențială pentru îndepărtarea sărurilor. Măturarea – cu sau fără dispozitiv de aspirație – distribuie praful în aer și astfel și sarea pe podea. Acest lucru duce la deteriorarea suprafetelor, datorate coroziunii pe instalațiile de perete și tavan – în afară de faptul că stratul de praf care este depus peste tot este extrem de inestetic.
Pentru a îndepărta murdăria, aceasta este dizolvată de apă și făcută transportabilă. Este esențial ca apa contaminată să fie îndepărtată de la suprafață – fie prin mașini de aspirație fie prin canalele colectoare.

Ce trebuie curățat și când?

În principiu, aceeași regulă se aplică curățării garajelor subterane și parcărilor cu mai multe etaje ca și spălării dinților: în mod regulat și temeinic. Dacă nu faci curățenie, nu trebuie să fii surprins dacă devine scump …

Recomandările noastre:

În funcție de regiune și perioada de iarnă, întreaga zonă ar trebui curățată cel puțin o dată primăvara sau vara. Pentru zonele foarte utilizate, cum ar fi aleile, intrările, de exemplu în zona parcarii mașinilor, zonele de livrare, etc., recomandăm două până la trei curățări pe an.

Zonele care sunt poluate de excrementele porumbeilor trebuie curățate la intervale regulate din motive igienice, dacă este necesar și lunar.

Sistemele speciale, cum ar fi sistemele de parcare multiple(duplex), rampele de parcare sau utilajele de parcare sunt atacate în principal de sare; curățarea este recomandată cel puțin o dată pe an. Pentru ca toată lumea să poată parca curat.

Avantajele tale:

Pentru a vă menține valoarea proprietății pe termen lung, vă oferim diverse pachete de întreținere cu reduceri interesante. Puteți decide în continuare individual când ar trebui să aibă loc curățenia. Desigur, este posibil, de asemenea, să schimbați domeniul de curățare în orice moment, dacă apar contaminări neprevăzute. Toate pachetele de rulare includ o garanție a prețului până la expirarea contractului.

Curatare parcari subterane curatare subterana 2
Curatarea standard a podelei

Detalii

Curatare parcari subterane curatare subterana 4
Curatarea instalatiilor

Detalii

Curatare parcari subterane curatare subterana 7
Curatarea mai multor sisteme de parcare

Detalii