Curatarea mai multor sisteme de parcare curatare subterana 6

3. Curățarea mai multor sisteme de parcare

Zăpadă, murdărie, nisip spalat și sare de pe drum în timpul iernii. Un sistem de parcare trebuie să reziste mult și, prin urmare, are nevoie de curățare repetată pentru a se proteja împotriva deteriorării coroziunii.

Sistemele sunt încărcate în mod regulat prin operare. Nisipul fin se freacă la suprafață și acționează ca șmirghelul. Atât acoperirile cu pulbere, cât și straturile pasive, cum ar fi suprafețele zincate, sunt atacate. Sarea se ocupă apoi de restul și ruginește grilajele pe care stă vehiculul. La un moment dat, capacitatea portantă a sistemului și, prin urmare, siguranța vehiculului și în special a utilizatorului nu mai este garantată. Ca urmare, sistemul trebuie blocat. În situația de parcare de astăzi, este absurd!

Pentru a evita această situație, sistemele trebuie întreținute chiar de la început. Etanșarea cu ulei de pulverizare este mai puțin relevantă decât îndepărtarea regulată a rezidurilor de sare și nisip/granulatie. Este important nu numai să curățați sistemul actual, ci și groapa în care este instalat sistemul. Tot ce este adus de sus se adună în gropi – în primul rând gunoaiele; dar și sarea de degivrare care curge din sistem în groapă. Ca și în zonele de parcare, sarea poate ataca substanța clădirii și poate provoca daune pe termen lung.

O curățare calificată a mai multor sisteme de parcare asigură nu numai curățenia sistemului real, ci și gropile curate.

Ţintă:

Curățarea regulată și profesională a sistemului dvs. duplex asigură eliminarea sărurilor și murdăriei, iar sistemul rămâne fiabil din punct de vedere operațional pe termen lung.

Etapele serviciilor:

Securizarea lucratorului;
îndepărtarea sau clătirea murdăriei;
curățarea gropilor.

Frecvență:

Cel puțin o dată pe an după ninsori.
Deoarece nisipul deteriorează stratul de pulbere sau stratul pasiv, recomandăm curățarea sistemelor de două ori pe an.

Combinaţie:

Combinați curățarea sistemului duplex cu curățarea zonelor de conducere sau curățarea locurilor de parcare

Preturi servicii