Curatare scari de bloc image017

 

Firma curatenie blocuri rezidențiale: Păstrați curate holul clădirii, coridoarele, părțile comune si garajele, atunci când angajați o companie profesionista de curățare a blocurilor!

Curatare scari de bloc image019

Când angajați o firma de curatenie blocuri rezidențiale, veți avea o liniște că imobilul dvs. va fi păstrată curat în orice moment. Este important să obțineți un astfel de ajutor de la o companie profesionistă de curățenie. Îndeplinirea tuturor sarcinilor necesare va fi esențială pentru aspectul final al clădirii dumneavoastră.

Din acest motiv, toate echipele noastre de curățenie vor face, noi o numim curățarea blocurilor „de sus în jos”. Acest lucru se va face zilnic, bisaptamanal, săptămânal sau lunar. În plus, toate activitățile de curățenie sunt urmărite direct prin lista noastră de verificare.

Mai mult, un astfel de tip de curățenie comuna contractata  acoperă de obicei majoritatea zonelor din întreagul imobil. Furnizăm toate materialele și echipamentele de curățenie necesare. În plus, toate echipele noastre de curățenie sunt instruite, informate și cu experiență.

Mai mult, acoperim  majoritatea locațiilor din Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Cât costă curățarea blocurilor rezidențiale?

În primul rând, agentii de curatenie blocuri rezidențiale nu sunt angajați pe oră. De obicei, oferim preț fix pentru lucrarea cotată. Lista de prețuri medii pentru curățarea blocurilor rezidențiale variază și depinde de mulți factori importanți. Prețurile pentru curățarea blocurilor rezidențiale sunt de obicei determinate prin apel telefonic. Se poate face si prin e-mail cu clientul nostru sau printr-un sondaj vizual.

În schimb, operatorii noștri vor solicita informațiile necesare pentru a determina dimensiunea reală a proprietății, starea actuală, locația proprietății, dacă imobilul necesită curățare profesională prin spălare cu jet sau alte tipuri de curatare. Ulterior, dupa acceptarea ofertei, vom semna un contract  pentru serviciile de curatenie stabilite, Odată ce termenii sunt conveniți, agentii noștri de curatenie vor începe să mențină curățenia blocurilor dvs.

 • Plătiți lunar
 • Factura lunara
 • Plătiți prin OP
 • Plătiți online

Cât de des vor curăța clădirea mea agenții de curățenie blocuri rezidențiale?

În primul rând, trimitem curățători profesioniști de blocuri rezidențiale. Iar avantajul major este că toți au toate materialele și echipamentele necesare de curățare.

In functie de principalele activitati desfasurate, periodicitatea difera de la contract la contract, raportat la dimensiunea claditrii, numarul de scari, de etaje, etc. Interventiile pot fi zilnice, bisaptamanale, saptamanale, bilunare, lunare, etc.

Cum să contractati agenți de curățenie a blocurilor rezidențiale?

Curatare scari de bloc image021

Dacă doriți să contractati servicii de curățare a blocurilor rezidențiale, vă rugăm să sunați la 0774.675.229 sau să completați pentru mai puțin de un minut formularul nostru de contact online. Vom lua legătura cu dvs in cel mai scurt timp. Pentru a afla care este cel mai bun preț pentru curățarea zonelor comune, vă rugăm să furnizați informații exacte despre dezvoltarea clădirii dumneavoastră.

Furnizarea de informații inexacte va duce la modificarea pretului ofertat inițial. Odată ce vom aduna toate informațiile exacte, vom putea oferi prețul total și final. Fără modificări viitoare la costurile de curățenie.

Cum îmi va menține clădirea curată echipa dvs. de curatenie blocuri rezidențiale?

Curatare scari de bloc image022

Așadar, odată ce contractati agentii noștri de curatenie blocuri rezidențiale, vă rugăm să le acordați timp să cunoască clădirea. Odată familiarizați cu mediul înconjurător, aceștia vor continua sa imbunatateasca serviciul prestart, in functie de ritmicitatea stabilita. În plus, toate echipele noastre se vor asigura că fac tot posibilul sa curete, sa intretina si sa pastreze zonele curate.  În acest fel, locuitorii din interiorul imobilului vor fi mai relaxați și mai confortabili.

Prima impresie este primordială pentru vizitatori, dar și pentru rezidenții care locuiesc în interiorul clădirii.

De exemplu, compania noastră se va asigura că menține spațiile curate prin:

 • Respectarea listei de verificare pentru curățarea zonelor comune convenite
 • Urmând Procedurile Health@ Safety
 • Respectați politica de calitate a companiei
 • Instruire si verificare agenți de curățenie
 • Urmăriri prompte
 • Luați măsuri proactive pentru a ajuta la menținerea spațiilor curate

Odată ce am convenit asupra unui contract, toate lucrările vor începe imediat. Și pentru a afla cum să găsești cei mai buni administratori de proprietate, poți accesa aici pentru a citi articolul complet.

Ce este Lista de verificare pentru curățarea blocurilor rezidențiale?

Curatare scari de bloc image028

Lista noastră de verificare a agentilor de curatenie este o listă extinsă personalizată. Este un ghid al procedurilor pas cu pas. Toate sarcinile de curățare sunt efectuate respectand normele si metodele de curatare. Acest lucru trebuie urmat astfel încât curățarea efectivă să îndeplinească și să depășească standardele de curățare convenite.

Placerea Curateniei și-a întocmit propria listă de verificare care respectă pe deplin cerințele clienților. Iată un exemplu simplu de ceea ce fac agenții noștri de curățare pentru a îndeplini aceste criterii, cum ar fi:

 • eliminarea panzelor de paianjeni
 • curatarea si maturarea cailor de acces catre imobil
 • curatarea zonelor din jurul blocului(spatii verzi)
 • maturarea si spalarea palierelor, a caselor de scara, cat si a holurilor
 • colectarea gunoiului depozitat la ghena si degajarea acestuia in interiorul pubelelor speciale
 • curatarea, spalarea si lustruirea balustradelor
 • dezinfectia si igienizarea cabinei de lift
 • curatarea avizierelor, a corpurilor existente in imobil, instinctoarelor, etc
 • curatarea tevilor si a contoarelor de gaz
 • curatarea presurilor aflata la intrarea in scara de bloc, cat si a presurilor aflate la intrarea in locuinta a fiecarui locatar
 • colectarea gunoiului aflat in cosurile amplasate in scarile de bloc
 • curatarea si spalarea geamurilor aflate la intrarea in bloc sip e casa scarii
 • pregatirea tomberoanelor pentru ridicare/repozitionare

Sfaturile noastre : atunci când contractati o firma de curățenie blocuri rezidențiale, asigurați-vă că au acoperite toate serviciile necesare unei astfel de locatii. Toate serviciile de curățenie specializate într-un singur contract. Pentru că ori de câte ori aveți nevoie de o curățare a geamurilor, spălarea sub presiune, spalarea parcarilor, curătenia generala sa de intretinere, Placerea Curateniei vă poate ajuta cu toate.