Curatarea instalatiilor curatare subterana 5

2. Curatarea instalatiilor

La conducere și la manevră, toate vehiculele lasă în urmă reziduri sub formă de praf fin, format din funingine și cauciuc, care se așează pe pereți și instalații tehnice.

Pentru a asigura funcționarea sistemului și pentru a exclude riscurile pentru sănătate, tavanele, pereții și instalațiile tehnice, cum ar fi țevile, conductele de ventilație metalice și sistemele de drenaj sunt curățate cu atenție de personalul nostru specializat.

Ţintă:

Curățarea instalațiilor, în special a conductelor (aspersoare, conducte de alimentare, canalizare) și a conductelor de ventilație metalice, asigură protecție pe termen lung împotriva coroziunii și siguranței. În special, straturile de praf de pe sistemele mari de ventilație reprezintă o sarcină suplimentară mare de incendiu.

Etapele serviciilor:

În primul rând, se îndepărtează murdăria grosieră (pânze de păianjen, gunoi pe conductele de ventilație sau pe traseele de cablu). Apoi, în funcție de domeniul de servicii convenit, conductele sunt spălate umed, canalele de ventilație și căile de cabluri sunt uscate cu perii. Comutatoarele și semnele sunt șterse cu o cârpă umedă.

Frecvență:

Vă recomandăm să curățați țevile, tăvile de cabluri și conductele de ventilație la fiecare doi ani, dar cel târziu la fiecare trei ani.

Combinaţie:

Deoarece curățarea instalațiilor înseamnă inevitabil că podeaua este murdară, oferim această curățare numai împreună cu curățarea standard.

Preturi servicii