firma servicii curatenie Bucuresti firma servicii curatenie bucuresti Firma servicii curatenie commercial

Firma servicii curatenie Bucuresti, SC Best Gest Serv SRL, a fost infiintata in anul 2005 pentru a furniza clientilor nostri servicii de curatenie la standarde inalte, folosind personal calificat si pre-instruit in domeniu, dar si un suport tehnic avansat.

Cand sa apelati la serviciile de curatenie?

Puteti apela la o firma servicii curatenie atunci cand aveti programul foarte incarcat, munciti extrem de mult si doriti sa scapati de calvarul curateniei.

Puteti apela la o firma servicii curatenie atunci cand doriti sa va petreceti timpul liber cu cei dragi, nu frecand cotloane intunecate din casa.

Puteti apela la o firma servicii curatenie daca locuinta ori biroul dumneavoastra a trecut printr-un proces de renovare, iar in urma a ramas dezordine de care nu vreti sa va ocupati personal.

De ce sa alegeti o firma mica de curatenie?


Inca de cand ne-am inceput activitatea, curatenia de rutina a fost unul dintre punctele noastre forte. In nenumarate randuri, am vazut clienti nemultumiti in urma colaborarii cu firme mari din industrie, de aceea credem ca alternativa unei firme mici se potriveste mai bine nevoilor dumneavoastra. In cazul marilor firme ce ofera servicii curatenie Bucuresti, principalul minus il constituie comunicarea lenta si slaba cu clientii. In plus, serviciile oferite nu se ridica la standardele clientilor pentru ca un gigant al industriei de curatenie este infinit mai lent in actionare, iar orice modificare sau declaratie trebuie sa fie inregistrata in scris inainte de initierea oricarei actiuni. Astfel se largeste distanta dintre furnizor si client si se pierde timp pretios.

Best Gest Serv Srl este o firma servicii curatenie care actioneaza in Bucuresti, Ploiesti si Jud. Ilfov. In firma noastra, fiecare angajat isi cunoaste seful in mod personal, iar acesta este imputernicit sa gestioneze cererile de schimbare la fata locului. Acest lucru ne face mult mai flexibili si permite o mai buna adaptare la obiectivul dvs. Dupa o faza de prezentare a angajatilor, acestia, de cele mai multe ori, devin perceputi drept “personal de baza” al companiei dvs. Daca, pe de alta parte, acestia ajung sa fie invizibili pentru dvs sau clientii dvs, este ca urmare a bunei pregatiri pentru a lucra in liniste.

Dispunem de aparatura de ultima generatie, cu o putere mare de curatare, folosim produse de calitate, care se preteaza atat pentru curatenia domestica, cat si pentru cea industriala. In plus, procedeele pe care le folosim pentru a curata si intretine spatiile dumneavoastra sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

In curatenia de intretinere, am introdus propriul nostru management de calitate, chiar mai strict si mai riguros decat standardul ISO des citat. Curatenie din Placere si Prietenie, cu Discretie si Punctualitate, sunt principalele noastre obiective.

Vom fi incantati sa va facem cea mai buna oferta posibila pentru servicii curatenie Bucuresti. Pentru mai multe detalii, contactati-ne telefonic. Iar daca ne lasati datele dvs prin formularul de contact, va vom suna in cel mai scurt timp posibil.